Rreth Nesh

t4 tanushi.

Me nje eksperience shume-vjecare jashte shtetit dhe njohje te gjere ne fushen e punimit te xhamit dhe aluminit,eshte bere pjese e rendesishme e tregut shqiptar ne kete fushe. Me seriozitetin, korrektesine dhe cilesine,kjo firme ka krijuar besim,
dhe premton vazhdueshmeri te metjshme.

Tek ne do te gjeni partnerin qe ju keni nevoje per te realizuar punimet tuaja. Gjithshka mund te realizohet duke pasur perkushtim dhe profesionalizem ne punen qe bejme. 

Na kontaktoni dhe se bashku mund te nisim te realizojme deshiren tuaj.