Kontaktet

Rruga Bedri Karapici, Qyteti i Nxënësve Tiranë
Cel: 067 20 70 520 / 530

Cel: 068 90 32 673 (Zyra per Porosi)

​ Na kontaktoni dhe se bashku mund te nisim realizimin e deshires tuaj.

Viber/Whats App: 067 20 70 520 / 530

Viber/Whats App: 068 90 32 673